Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αήττητος στην Κρήτη!

Ο Πανναξιακός, μετά τα Ζωνιανά και τον Άγιο Νικόλαο, έμεινε αήττητος και στην έδρα του Κρουσώνα, αποσπώντας ισοπαλία απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο ματς ως τελικό. Μπορεί η τύχη να γύρισε για μια ακόμα αγωνιστική την πλάτη στην ομάδα της Νάξου, αφού οι επιθετικοί μας σημάδεψαν και πάλι τα δοκάρια, αλλά παρ' όλα αυτά, ο Ντούκα ισοφάρισε στο 52' με κεφαλιά, το γκολ του Δερμιτζάκη (απ' το 16'), διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Το θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα πάντως, δεν...
ήταν αρκετό, αφού ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη 10η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, παραμένοντας κάτω απ' τη γραμμή του υποβιβασμού.
Η συνέχεια, είναι δύσκολη, καθώς η ομάδα του Γιώργου Βλαστού θα αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος του 1ου γύρου κατά σειρά τον Αστέρα Βάρης (εντός), την Κηφισιά (εκτός), το Αιγάλεω (εντός), τον Περαμαϊκό (εκτός) και την ΑΕΚ (εντός).
Τέλος, όσον αφορά το παιχνίδι στην έδρα του Κρουσώνα, ο AO Πανναξιακός ευχαριστεί θερμά το σωματείο της Κρήτης για την άψογη φιλοξενία και δεσμεύεται να ανταποδώσει στο ματς του δεύτερου γύρου στη Νάξο.

Στα άλλα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
ΠΑΟ Κρουσώνα - Πανναξιακός 1-1
Περιστέρι - Τριγλία Ραφήνας 2-1
Κηφισιά - Περαμαϊκός 2-0
Αιγάλεω - Ερμής Ζωνιανών 1-0
Αστέρας Βάρης - ΑΕΚ 1-1
ΑΟΑΝ - Ηρόδοτος 0-1
Μανδραϊκός - Ηλυσιακός 2-2
Η επόμενη αγωνιστική (11η) στις 22/12
Ερμής Ζωνιανών – Ηρόδοτος
Περαμαϊκός – Αιγάλεω
Τριγλία Ραφήνας – Αγιος Νικόλαος
ΑΕΚ – Κηφισιά
Πανναξιακός – Αστέρας Βάρης
Ηλυσιακός – Θύελλα Ραφήνας
Μανδραϊκός – ΠΑΟ Κρουσσώνα
Ρεπό: ΑΟ Περιστερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου