Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχος η πρωτιά

http://sportcyclades.gr/
Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 18:19
Παρουσία του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και φυσικά των ποδοσφαιριστών τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός του Πανναξιακού Α.Ο. από τον πάτερ Κωνσταντίνο Κύλη.
Μετά την ολοκλήρωση του Μυστηρίου ακολούθησε μία τυπική συζήτηση με τον νέο πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο και έχουν να κάνουν σχεδόν αποκλειστικά με το γηπεδικό.
Οι πρώτες ενέργειες του νέου προέδρου που σχετίζονται με το ΔΑΚ Νάξου έχουν ήδη γίνει καθώς σήμερα έγινε καθαριότητα των χώρων του σταδίου, ενώ αφαιρέθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες που θα επανατοποθετηθούν μόνο εάν και εφόσον τηρηθούν τα προβλεπόμενα.
Ο κ. Τσολάκης τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό όλων των ομάδων της Νάξου, χωρίς να υπάρξει καμία διάκριση, ενώ προανήγγειλε εργασίες στο ΔΑΚ Νάξου.

Καταδικασμένοι

Ακολούθησε η συνέντευξη τύπου στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο ΔΑΚ Νάξου με σκοπό την παρουσίαση της ομάδας ποδοσφαίρου, των χορηγών και την οριοθέτηση των στόχων της φετινής χρονιάς.

Ο πρόεδρος Πλάτωνας Τομπάς είπε μερικά λόγια για τη νέα χρονιά, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας ποδοσφαίρου και στίβου, καθώς και τους χορηγούς του ιματισμού, που ταυτόχρονα είναι και οι μεγάλοι χορηγοί του Πανναξιακού.

Όσον αφορά τους στόχους, τόσο ο Πρόεδρος κ. Τομπάς, όσο και ο κ. Αγγελής που ανέλαβε μετά τον λόγο τόνισαν ότι ο Πανναξιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και είναι φυσικό μέσα στου στόχους του να υπάρχει η κατάκτηση των τίτλων στις Κυκλάδες, όπως και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα γνωρίζουν εξ αρχής ότι στόχος του Πανναξιακού είναι να κερδίζει όλους τους αγώνες, στους οποίους θα πάει χωρίς άγχος.

Ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Μιχάλης Αγγελής η μίλησε και για τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες όπως είπε γιγαντώθηκαν, ενώ παρουσίασε και τους προπονητές των ομάδων που θα είναι ο Γιάννης Παραβατός (Νέοι) και Γιάννης Ζαφείρης (Παίδες).

Τέλος ο κ. Αγγελής έκανε λόγο για τον μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί τροχοπέδη στη σωστή ανάπτυξη των ακαδημιών.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου