Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

2-1 ο Πανναξιακός το Φιλώτι στο κύπελλο

Ο Πανναξιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου
του Βασ. Καραθανάση
Πραγματικό ντέρμπι σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγερσανίου, με τον Πανναξιακό να παίρνει τελικά την πρόκριση (με σκορ 1-2) μετά από επεισοδιακό ματς!
Καμία σχέση με το προ 20ημερου άχρωμο και άοσμο 0-0 των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα, το σημερινό ματς κυπέλλου... είχε τα πάντα! Γκολ, αποβολές, ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα του Γιώργου Προμπονά να κερδίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Πιο αποτελεσματικός ο Πανναξιακός στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πετύχει δυο γκολ, από δυο φάσεις που μίλησε η ποιότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών...
Ήταν το 30ο λεπτό, όταν ο Γαλάνης έκανε την υπέροχη ατομική προσπάθεια από δεξιά γυρίζοντας τη μπάλα στην περιοχή, με τον
Κατσούδα να πλασάρει εύστοχα γράφοντας το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ευριπιώτη για την ατομική προσπάθεια και το τελείωμα τουΧαμηλοθώρη για το 0-2, που πανηγυρίστηκε έξαλα από τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των τυπικά φιλοξενούμενων.

Από 'κει και πέρα, το παιχνίδι χάλασε, αφού στο 40', μετά από ένα σκληρό φάουλ στον Κώτσαρη (με τη μπάλα να μην βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες), το γήπεδο μετά το νέο φάουλ σε παίχτη του Φιλωτίου μετράπηκε σε ρινγκ με τον ρέφερι Ρούσσο να αποβάλει μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα, με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) τον Γαλάνη (!), αλλοιώνοντας τις αριθμητικές ισορροπίες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη, το Φιλώτι (παίζοντας με παίχτη παραπάνω), είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Πανναξιακό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο ψάχνοντας στις αντεπιθέσεις ένα ακόμα γκολ που θα τέλειωνε το ματς, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Αντιθέτως, οι παίχτες του Παλάζη πίστεψαν στην ανατροπή με τη μείωση του σκορ στο 63' με το εύστοχο πέναλτι του Σταματίου, αλλά δεν κατάφεραν στα λεπτά που απέμεναν να φέρουν το παιχνίδι (έστω) στην παράταση, με το 1-2 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Ένταση είχαμε και με τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία εκτονώθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και απετράπησαν τα χειρότερα...

Κακή η διαιτησία του Ρούσσου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του ματς, με αποτέλεσμα να γίνει το κόκκινο πανί για τους φιλάθλους και των δυο ομάδων, που δεν σταμάτησαν λεπτό να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει το Νηρέα.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Ευριπιώτης, Κουφόπουλος, Κατσάνης, Επταήμερος (Σφυρόερας), Κωτσαρής, Λίκα (Ανεβλαβής), Χαμηλοθώρης, Κατσούδης (Καρελέμογλου), Σέμε, Γαλάνης

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Ξενάκης (Εβερετ), Πιτταράς, Πράσινος, Στρατούρης (Κρητικός), Κωττάκης, Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς, Μαρούλης, Μανωλάς.

Ίσως... η πιο ήρεμη στιγμή της αναμέτρησης!









Αναρτήθηκε από pink panther στις 19:55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου