Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Κάλεσμα αντίστασης στις επιθέσεις κατά του Πανναξιακού Α.Ο. - ΤΕΤΑΡΤΗ 14-1-2015 στις 17.30΄

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σταματήσουμε τις επιθέσεις 

που δέχεται ο Πανναξιακός Α.Ο.

  • Ας σεβαστούν επιτέλους την αθλητική ιστορία του νησιού μας (Τετάρτη 14-1-2015, 17.30΄στα γραφεία μας)

Πολλά γεγονότα το τελευταίο διάστημα έχουν αποδείξει ότι ο ιστορικός μας σύλλογος, ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο., βάλλεται με σκοπό την απαξίωση του και την απόκλιση απο τους στόχους του. Δημοσιεύματα ιστοσελίδων, ανακοινώσεις αθλητικών σωματείων, δημοτικές επιχορηγήσεις, ανίερες συμμαχίες ..., διαιτησίες και άλλες συμπεριφορές, μας αποδεικνύουν καθημερινά την εχθρότητα και την έλλειψη σεβασμού προς το μεγαλύτερο και ενδοξότερο αθλητικό σύλλογο της Νάξου. 
Είναι καιρός να τερματιστεί όλη αυτή η ανερμάτιστη και καταδικαστέα στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, επίθεση κατά του Πανναξιακού Α.Ο. 
Μόνος τρόπος για να τεθεί φραγμός σε όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν την αθλητική ιστορία του νησιού και έχουν σκοπό να την ατιμάσουν, είναι η αντίδραση των εκατοντάδων φιλάθλων που έχουν αγαπήσει και αγαπούν τον πολυνίκη, ένδοξο και ιστορικό ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.. 
Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου προσκαλεί όλους στα γραφεία την Τετάρτη 14-1-2015 στις 17.30΄σε ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Αγαπητέ φίλαθλε,
Καθημερινά βιώνουμε καταστάσεις που με κάθε τρόπο έχουν σκοπό να θίξουν τα συμφέροντα του συλλόγου μας, να προσβάλουν την ιστορία μας και να δυσκολέψουν την πραγματοποίηση των στόχων μας.
Ο κόσμος της ομάδας αποτελεί την δύναμη της! Είναι η ζωντανή ιστορία της και θα πρέπει ενεργά να λάβει μέρος στην επίλυση των προβλημάτων.
Γι’ αυτό καλούμε σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/01/2015 στα γραφεία της ομάδας μας στο ΔΑΚ Νάξου, κάθε φίλαθλο που αισθάνεται σκέφτεται και ζει ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΑ!
`ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου