Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος Κυκλάδων ο Πανναξιακός για 6η φορά στην ιστορία του!

του Συνδέσμου Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας http://www.pannaxiakos-athensclub.gr/
Άλλο ένα Κύπελλο Κυκλάδων προσέθεσε στην τροπαιοθήκη του ο Πανναξιακός, νικώντας στα πέναλτυ τον Α.Ο. Πάγου, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, αφού δεν προέκυψε νικητής ούτε κατά τη διάρκεια της παράτασης.
Κάτι για το οποίο συνέβαλε με τον πλέον καθοριστικό τρόπο ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος εξελίχθηκε σε "κακό" πρωταγωνιστή του τελικού, αφού με τις αποφάσεις του ειδικά στο α' ημίχρονο, ήθελε να δώσει στη Συριανή ομάδα, όσες περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει αυτή το τρόπαιο.
Με δυο ακυρωμένα γκολ, περίπτωση πέναλτυ που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Πανναξιακού και πολύ κακός στον πειθαρχικό τομέα, ο διαιτητής έκανε οτι μπορούσε για να κατακτήσει το Κύπελλο η ομάδα του νησιού του.
Φυσικά, στο τέλος "μίλησε" η ικανότητα των παικτών του Πανναξιακού και ιδιαίτερα του τερματοφύλακά μας, Τσουκαλά, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτυ και "χάρισε" ουσιαστικά το τρόπαιο στην ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών, Διοίκησης και των περίπου 150 φιλάθλων της Παννάξας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πάρου.
Ο Σ. Φ. Πανναξιακού Αθήνας, πιστός όπως πάντα στα μεγάλα "ραντεβού", ενίσχυσε τα μέλη του Συνδέσμου της Νάξου και με την παρουσία του απέδειξε, για μια ακόμη φορά, τόσο την αγάπη του προς το Σύλλογο, όσο και τη συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδας. Από κοινού οι οπαδοί και των δυο Συνδέσμων ένωσαν τις φωνές τους και δημιούργησαν μια "καυτή" εξέδρα, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών μας, απο το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας που ταξίδεψαν από την Αθήνα, στην Πάρο και βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μας.
Ευχαριστούμε επίσης, τη Διοίκηση του Συλλόγου για τις ενέργειές της, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των οπαδών μας από την Αθήνα, μέσω της Blue Star Ferries.
Για μια ακόμη φορά, το Athens Club έδωσε βροντερό παρόν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Σύλλογο, αποδεικνύοντας οτι η αγάπη για αυτήν την ομάδα δεν έχει "σύνορα" και όπου υπάρχουν Ναξιώτες, σίγουρα υπάρχουν και Πανναξιακοί!
"Ραντεβού" στις επόμενες φετινές "προκλήσεις" του Συλλόγου σε όλα τα sports.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου