Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Δελτίο Τύπου

Στην οικογένεια του ΠΑΝΝΑΞΙΑKΟΥ Α.Ο. ανήκει από σήμερα ο Γεώργιος Δεγαίτας.Αγωνίζεται με επιτυχία στα άκρα και στο κέντρο της άμυνας.Γεννημένος το 1985 κ απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας έχει αγωνιστεί στην Α.Ε.Νάξου,στον Α.Ο.Καστέλλας το Μοσχάτο  την Κορωνιδα Γαλατσίου κ στο Αγερσανί Νάξου.
Επίσης η επιτροπή μεταγραφών ανακοινώνει την απόκτηση του ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Κώστα Καρελέμογλου.
Και στους δυο ευχόμαστε να ειναι υγιείς κ να πετύχουν τους στόχους τους.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Κατσούδας. Τόσο ο σύλλογος μας όσο και ο ίδιος ο αθλητής εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για την παραμονή του στην ομάδα, όμως οικογενειακοί λόγοι καθιστούν υποχρεωτική την παραμονή του Αντώνη στην Αθήνα.
Αξίζει ιδιαίτερη μνεία σ έναν άνθρωπο που δέθηκε με την ομάδα μας και αποτελεί πρότυπο εργατικότητας, πειθαρχίας και σεμνότητας τόσο εντός όσο κ εκτός αγωνιστικών χώρων.

του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να έχει κάθε επιτυχία όπου και αν συνεχίσει τη καριέρα του

εχίσει την καριέρα του.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Το Δ.Σ. καθώς και οι αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σ όλους τους μαθητές που πέτυχαν σε ανώτερες κ ανώτατες σχολές, μέσω της δύσκολης διαδικασίας των πανελληνίων εξετάσεων.
Ευχόμαστε σε όλους καλή φοιτητική ζωή και με το καλό να αποκτήσουν τ απαραίτητα εφόδια που θα τους φανούν χρήσιμα στον μετέπειτα αγώνα τους στον "στίβο" της ζωής και της κοινωνικής καταξίωσης.


Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Aνανεώσεων συνέχεια,έναρξη προετοιμασίας,μεταγραφες.

Ο Πανναξιακός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές.Περιστεράκης Θανάσης,Βαθρακοκοίλης  Ακης,Καρούσης Γεώργιος και  Seme Krisildi.
Αποτελούν 4 σημαντικά γρανάζια για την μηχανή του Πανναξιακού και προσδίδουν ιδιαίτερη δυναμική και κύρος στο πρεστίζ του συλλόγου.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις πολλά και σημαντικά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και η επιτροπή μεταγραφών εξετάζει με κάθε λεπτομέρεια το κάθε ποδοσφαιριστή και σίγουρα τις επόμενες μέρες θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις για την απόκτηση δύο η τριών ποδοσφαιριστών.

Τέλος το Δ.Σ καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να παραβρεθούν  στα γραφεία του συλλόγου την Κυριακή 17:30 όπου θα πραγματοποιηθεί  η πρώτη προπόνηση.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

'Eναρξη Προετοιμασίας

Ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει οτι η έναρξη της φετινής προετοιμασίας της ομάδας μας ξεκινάει την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας οτι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας μας.